13:00

BK Sport P 05 Gul

Referat: Pershagens SK P05 - BK Sport P 05 Gul

Dags för ny match och ännu en gång mot en ny bekantskap i form av Pershagens SK. Det är 12 laddade killar som kommer fram till Pershagens IP och vi har en genomgång av vad som är viktigt att tänka på för varje lagdel. Inte världens roligaste men ack så viktigt för att få spelet att gå i den riktning som vi vill.

Första halvlek blir lite av ett ställningskrig där lagen känner lite på varann och inget av lagen skapar några jätteheta lägen. Halvleken slutar mållös.

Till andra halvlek gör vi lite ändringar för att skapa lite mera tryck framåt. Tyvärr så åker vi på ett ganska tidigt mål i baken. Ett riktigt snyggt mål dessutom där de gör precis som vi vill göra men inte riktigt lyckades med idag men som förhoppningsvis kommer framöver. Vi skapar några lägen utan att riktigt få pricken över i:et. Ställningen efter 2 halvlekar är 1-0 till Pershagen.

Inför tredje halvlek pratar vi om att fortsätta kämpa på och att målen då också kommer att komma. Vi tar över spelet men har svårt att få,till det framför mål. Som en blixt från klar himmel så gör Pershagen ytterligare ett mål vilket kändes allt annat än rättvist. Lite rullgardin ner där men vi fortsätter att mala på och får rättvist in en reducering efter fint förarbete av Emil som går ner till korten och så bollen snett inåt bakåt och distinkt i mål av Viktor och med denna lite ny energi och tändvätska. Lite för mycket tändvätska kanske då vi kort därefter åker på en utvisning och får spela med en man kort sista kvarten. Lite rullgardin ner igen skulle man kunna tro men vi fortsätter att vara det laget som vill mest och skapar lite fler heta lägen. Med 8 minuter kvar så får vi äntligen utdelning då Hannes trycker in bollen i Pershagens bur. Vi har någon mer halvchans men gör inga ytterligare mål. Precis i slutet har Pershagen en jättechans men Jakob gör en jätteräddning och fredar vårt mål från ytterligare påhälsning.

Med tanke på hur matchen blev så känns oavgjort ganska rättvist. Otroligt imponerande att ni kommer tillbaka och vänder matchen efter deras 2-0 mål och med en man kort sista kvarten. Riktigt bra för moralen och det tar vi med oss till kommande matcher.

Vi som var där fick se stabilt målvaktsspel, bra defensiv av hela laget och offensivt några riktigt bra kombinationer vilket vi vill se ännu mer av. Men framförallt fick vi se en otrolig kämpaglöd vilket ledde till att vi rättvist kunde vända och komma tillbaka i matchen.

Vi tackar Pershagen för en jämn och bra match, tack till domaren och sist men inte minst tack till den tappra skara som följde med upp och stöttade vårt lag. Bra jobbat idag killar grymt skönt att få med sig ett oavgjort resultat efter att vi till en början inte riktigt fått till det.